11242017Παρ
ΕνημέρωσηΠεμ, 09 Νοε 2017 11am

Δικτυακά

Internet Με ένα Μήνυμα

Κάποτε είχα ακούσει έναν σεβαστό και ηλικιωμένο επαγγελματία, να έχει ξετρελαθεί από την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας των κινητών τηλεφώνων και να λέει "…σε λίγο καιρό θα έχουμε όλο τον κόσμο στέλνοντας απλά ένα μήνυμα!". Ήταν κάπως παρατραβηγμένο καθώς απορούσα …τι θα μπορείς πια να κάνεις μ ένα μήνυμα. Και μόλις συνάντησα το παρακάτω άρθρο στο Internet συνέδεσα την σκηνή εκείνη με αυτό που διάβαζα και τον δικαίωσα.
 
 
"Η FORTHnet παρουσιάζει τη νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία NetKey SMS, που δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης στο Internet απλά με την αποστολή ενός γραπτού μηνύματος από κινητό τηλέφωνο.
Η διαδικασία σύνδεσης στο Internet με τη NetKey SMS είναι πολύ απλή.
Ο ενδιαφερόμενος στέλνει από το κινητό του τηλέφωνο γραπτό μήνυμα (SMS) στο 4568 με τη λέξη NetKey (χωρίς κενό) και λαμβάνει άμεσα ένα απαντητικό γραπτό μήνυμα με τα στοιχεία της σύνδεσής του (username και password). Στη συνέχεια, δημιουργεί μια νέα σύνδεση dial-up στον υπολογιστή του, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που έλαβε (username και password).
Για την πρώτη γνωριμία με την NetKey SMS, η FORTHnet προσφέρει με κόστος μόνο 1 € (χωρίς ΦΠΑ), δύο (2) ώρες πρόσβαση στο Internet, τις οποίες ο χρήστης μπορεί να εξαντλήσει μέσα σε ένα (1) μήνα από την ενεργοποίησή της. Η χρέωση γίνεται αυτόματα στο λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου μέσω του SMS που στέλνεται.
Η NetKey SMS αποτελεί ιδανική λύση για κάθε χρήστη που χρειάζεται άμεση πρόσβαση στο Internet εύκολα, γρήγορα και οποιαδήποτε ώρα και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί απ’ όπου βρίσκεται. Και όλα αυτά, με μικρότερο κόστος από όλες τις λύσεις πρόσβασης στο Internet με αστική χρέωση."
 
Τι άλλο πια;