01212018Κυρ
ΕνημέρωσηΠεμ, 09 Νοε 2017 11am

ΜΜΕ

Το ρεπορτάζ ! Όλο συμπτώσεις και «αδέσμευτες» αποκαλύψεις !!!

k-d

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αποφασίζεις να αποδημήσεις ένα πολιτικό πρόσωπο. Βρίσκεις μια ιστορία η οποία μετράει πάνω από μια δεκαετία και στήνεις πρωτοσέλιδο και «πλούσιο» ρεπορτάζ.

Ο λόγος για την «αποκάλυψη» της Κυριακάτικης Δημοκρατίας η οποία αφορά υπόθεση του πανεπιστημίου Κρήτης στην οποία εμπλέκονται 16 πανεπιστημιακοί όχι για το ότι καταχράστηκαν χρήματα και κυρίως όχι επειδή υπάρχει κατηγορία ότι κατά το κοινός λεγόμενο «έβαλαν το δάκτυλο στο μέλι». Η υπόθεση αφορά την διαδικασία μέσω της οποίας δόθηκαν χρήματα σε δικαιούχους του ιδρύματος. Διαδικασία η οποία αμφισβητήθηκε αλλά και διαδικασία η οποία ουσιαστικά έχει γίνει αποδεκτή από το ελεγκτικό συνέδριο.

 

Όλα αυτά αποτελούν ιστορία που μετράει δεκαετία. Μια εφημερίδα αποφάσισε σήμερα, χωρίς να υπάρχει κάτι σχετικό με την υπόθεση αυτή την περίοδο, να την αναδείξει και μάλιστα  στοχοποιώντας – τυχαία (;) – έναν από τους  καθηγητές που αποτελεί ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια – τυχαίο (;) – στιγμή το πανεπιστήμιο Κρήτης στην διοίκηση του οποίου βρίσκονται κάποιοι από τους εμπλεκόμενους καθηγητές αντιστέκονται σθανερά στις εφαρμοζόμενες πολιτικές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση…  Τρομερό ρεπορτάζ, όλο συμπτώσεις και «αδέσμευτες» αποκαλύψεις !!!

 

Υ.γ. Πέραν του χυδαίου και κατευθυνόμενου του δημοσιεύματος χρειάζεται ειδική μνεία στους αγαπητούς συναδέλφους που έτρεξαν να το αναπαράγουν (κάποιοι υπερθεματίζοντας μάλιστα !!!). Αυτό είναι δημοσιογραφία ! Αποκαλυπτική και αδέσμευτη !!!