01232018Τρι
ΕνημέρωσηΠεμ, 09 Νοε 2017 11am

Διάφορα

Και τώρα ΔΟΥΛΕΙΑ !!!

Λίγες ώρες μετά την απόφαση των ελλήνων να εμπιστευτούν την Αριστερά. Ιστορική απόφαση, ιστορική και η ευθύνη. Για πρώτη φορά τα τελευταία περίπου 80 χρόνια ευρωπαϊκή χώρα (και μάλιστα σε ένα υπερσυντηρητικό τοπίο) δίνει την εντολή ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Χιλιάδες ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ έγραψαν με πίστη και αυταπάρνηση την ιστορία τους πιστεύοντας σε αυτή τη στιγμή.

Πολλοί χάθηκαν αλλά τελικά όχι μάταια…

Ιστορική στιγμή για την ελληνική κοινωνία συνολικά και όχι μόνο για τους Αριστερούς. Σαφώς και δεν έγιναν Αριστεροί όλοι όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ χθες αλλά ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ψήφισαν ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Εμπιστεύτηκαν ένα κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς για να επαναφέρει την κανονικότητα της ζωή του. Εμπιστεύτηκαν την Αριστερά για να ανακόψει την ανθρωπιστική κρίση, να αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια τους, να δώσει ΟΡΑΜΑ στην καθημερινότητα του. Να …

 


Κυρίως όμως να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη του !!!


Η οικονομία ήταν και είναι το δύσκολο τοπίο στο οποίο οι εμπειρότατοι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να δώσουν τις μεγάλες μάχες. Δύσκολες μάχες για τις οποίες ο Έλληνας είναι υποψιασμένος σε αντίθεση με τα όσα «οι παπαγάλοι» διακήρυτταν. Ο Έλληνας (στην πλειοψηφία του) δεν ζητά από την κυβέρνηση της Αριστεράς να τον γυρίσει πίσω στο χρόνο εκεί στις καταχρηστικά ευδαίμονες στιγμές. Απλά την σταθεροποίηση της ζωής του θέλει. Την απόδειξη ότι η Αριστερά έχει πραγματικά το ηθικό πλεονέκτημα το οποίο θα πρέπει να τεκμηριωθεί από την διακυβέρνηση της , αυτό ζητά η ελληνική κοινωνία.


Την απόδειξη ότι Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.


Την απόδειξη ότι σε αυτή την κρίσιμη στιγμή μπορεί να αποτελέσει την Εθνική δύναμη.
Μια δίκαιη δύναμη που ενώνει και δεν διαιρεί.
Η εντολή του ελληνικού λαού είναι απόλυτη και η ευθύνη βαριά.
Απλά η Αριστερά δεν δικαιούται να αποτύχει!!!
Για τους ανθρώπους και την ιστορία της.
Για τους Έλληνες που την εμπιστεύτηκαν.
Για το μέλλον που διαμορφώνεται!!!


Και τώρα δουλειά!!!


Ματθαίος Φραντζεσκάκης