01212018Κυρ
ΕνημέρωσηΠεμ, 09 Νοε 2017 11am

Μουσική... Παραμόρφωση

KANGAROO MOON: BETWEEN TWO WORLDS

Μία πολύ ενδιαφέρουσα κυκλοφορία από την εταιρεία της CORNELIA PAUL, KLANGDAD η "επίσημη" εταιρεία για τις κυκλοφορίες των άλμπουμ των Γερμανών Faust από το παρελθόν καθώς και το νέο TRIBUTE τους.
Οι KANGAROO MOON από την ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ έχουν στο ενεργητικό τους λίγο πάνω από τα 10 άλμπουμ και λόγω του ύφους της μουσικής τους έχουν λάβει αρκετές φορές μέρος σε φεστιβάλ τύπου WOMAD, GLASTONDURY & PHOENIX όπου έχουν διακριθεί επίσημα για την ποιότητά τους.
Η μουσική τους εμποτισμένη με πολλά ETHNIC στοιχεία τύπου CELTIC ή DIDGERIDDOO ακόμα και AFRO-JAMAICA επιρροές σε διάφορα σημεία των κομματιών τους, κινείται στο χώρο του "TRANCE" ROCK ή SPACE με πολλές επιρροές από δόσεις ψυχεδέλειας και ακουστικό ηλεκτρονικών μέσων που σαν σύνολο σε κερδίζει με την πρώτη ακρόαση.
Στο νέο άλμπουμ των KANGAROO MOON/ BETWEEN TWO WORLDS μπορεί ο καθένας να διακρίνει έναν ενθουσιασμό από την 4μελή μπάντα, άνευ προηγουμένου με τον MARK ROBSON και την καταπληκτική φωνή του να "οδηγάει" την μπάντα σε μουσικούς χώρους απίστευτης ομορφιάς και διάθεσης για ακροάσεις, δίδοντας το "κατάλληλο" GROOVE TRANCE κλίμα.
Ο TIM WEATHER, τέως μέλος των EURYTHMICS δείχνει την κλάση του στο φλάουτο ενώ ο EX - PRETENDERS DRAMER FRED HOOD - και αυτός- βάζουν ένα πολύ καλό "χέρι" στο όλο σύνολο.
Τεράστια η παρουσία του Βετεράνου, θρύλου, DAVID ALLEN, τέως μέλους του PROGROCK συγκροτήματος GONG, σαν guest.