11242017Παρ
ΕνημέρωσηΠεμ, 09 Νοε 2017 11am

Δικτυακά

Περί γεννητικού ελέγχου ανέκδοτα

Χριστούγεννα και ενώ οι φιλανθρωπικές μας τάσεις εντείνονται, σκεπτόμενοι πόσοι συνάνθρωποί μας και πόσα παιδιά δεν θα έχουν ούτε τα στοιχειώδη για να νιώσουν έστω και στο ελάχιστο την σπουδαιότητα αυτών των ημερών, ένας Δανός επιστήμονας βρήκε την λύση στο πρόβλημα αυτό. Εφόσον δεν μπορούμε να εξαλείψουμε την φτώχεια και τηδ υστυχία από τον κόσμο, κατά την άποψή του μπορούμε πολύ απλά να "απαγορεύσουμε" στους "δυστυχείς" να αναπαράγονται, ώστε να μην υποφέρουν ούτε αυτοί από πείνα, ούτε εμείς από τύψεις, συμβάλλοντας παράλληλα στη δημιουργία ενός ευφυέστερου γένους. Θυμάστε τι έλεγε ο Χίτλερ; Διαβάστε το ακόλουθο άρθρο....
"Υπέρ της αποθάρρυνσης των ανθρώπων, που κατατάσσονται στις χαμηλές κοινωνικές βαθμίδες να "αναπαράγονται εντατικά" τάσσεται ένας Δανός καθηγητής προτρέποντας παράλληλα τους "ευφυείς" και υψηλής μόρφωσης γονείς να κάνουν πολλά παιδιά, προκειμένου να εξασφαλισθεί ένα καλύτερο μέλλον για την κοινωνία της Δανίας. Ο Χέλμουτ Νίμποργκ, καθηγητής Ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο του Ααρχους, ειδικευμένος στην έρευνα της ευφυΐας, προκάλεσε κατακραυγή με τις δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης της χώρας του. Ο καθηγητής μίλησε για την ανάγκη "εγκατάλειψης της πολιτικής ορθότητας" και εφαρμογής μίας επιλεκτικής διαδικασίας, που θα επιτρέψει "τη βελτίωση των επόμενων γενιών και την αποφυγή της αύξησης των εκφυλισμένων στον πληθυσμό".
 
"Γνωρίζω, ότι η πρότασή μου σπάει ένα ταμπού μισού αιώνα, από το πρόγραμμα της αρίας φυλής του Χίτλερ, και ότι θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις. Αλλά η συζήτηση πρέπει να αρχίσει τώρα, γιατί οι τάσεις στη Δανία είναι ανησυχητικές και έχουμε όλο και περισσότερα παιδιά με προβλήματα", δήλωσε ο Δανός καθηγητής στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
 
"Είναι εύκολο να κάνουμε συσχετισμούς με τον Χίτλερ και τον ναζισμό, όπως μου προσάπτουν οι επικριτές μου. Αλλ' αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό. Ο Χίτλερ δεν ήταν υπέρ της ευγονικής, αλλά ένας ιδεολόγος, ο οποίος καταχράστηκε τον αναπαραγωγικό προγραμματισμό. Δεν ήθελε να βελτιώσει την ανθρώπινη φυλή, αλλά να εξαφανίσει ορισμένες ομάδες όπως οι Εβραίοι, οι Τσιγγάνοι, οι ομοφυλόφιλοι, και σφαγίασε τους πιο ευφυείς ανάμεσα τους", είπε.
 
Ο καθηγητής υπενθύμισε, ότι "η ευφυΐα είναι κληρονομική" και εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός, ότι "γονείς χαμηλής ευφυΐας φέρνουν στον κόσμο περισσότερα παιδιά, όπως συμβαίνει σήμερα στη Δανία, απ' ό,τι γονείς υψηλής ευφυΐας ενώ παράλληλα τα παιδιά αυτά είναι κατά την πελιοψηφία τους ομοίου δείκτη ευφυίας με τους γονείς τους."