12152017Παρ
ΕνημέρωσηΠεμ, 09 Νοε 2017 11am

Μουσικές Αναμνήσεις

Τι χειμώνας να μας έρχεται;

Φτάσαμε αισίως στο μήνα Οκτώβριο. Ένα μήνα με πολύ προετοιμασία από πλευράς μαγαζιών που πρόκειται να μας κρατήσουν  συντροφιά όλο το χειμώνα . Ένας χειμώνας  που μόνο εύκολος δεν θα μπορούσε να πει κανείς πως θα είναι και αυτό για πολλούς λόγους:
Α) Μετά από ένα παράξενο καλοκαίρι  με πτώση της τουριστικής κίνησης  λόγω πόλεμων , τιμών και καιρού σχετικά λίγοι θα είναι αυτοί  που θα ξεκινήσουν  να βγουν κάποιες φορές χωρίς να σκεφτούν την τσέπη τους και τι είναι μέσα.
Β) Οι έλληνες χρόνο με το χρόνο ανακαλύπτουν  ξανά την "σπιτική" διασκέδαση. Το να καλέσεις τρεις φίλους , να κουβεντιάσετε, να φάτε  κάτι, βλέποντας  κάποια ταινία  ή ένα ματς θα το ακούσουμε και θα το κάνουμε και εμείς αρκετά συχνά φέτος. Ας είναι και έτσι. Μέσα από τις ταινίες να γίνει η σύσφιξη των σχέσεων με κάποιους που είχαμε μόνο ένα γεια.
Γ) Δεν υπάρχουν νέες ιδέες προς το παρόν (μακάρι κάποιοι να με διαψεύσουν). Αντί κάποιοι να προσπαθούν  να διαφοροποιήσουν  τον χώρο τους  και το προϊόν  που προσφέρουν βλέπεις μια ομοιογένεια  σε σημείο βαρεμάρας. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιοι έχουν ξεμείνει από ιδέες και ειδικά σε μια πόλη όπως τα Χανιά που μια μάτια να ρίξεις έξω από το παράθυρο  θα σε κάνει να ταξιδέψεις, να ονειρευτής  και  να φανταστείς διάφορα.
Παρόλα αυτά ελπίζω και εύχομαι ο χειμώνας που έρχεται να με διαψεύσει και να είναι από τους πιο ενδιαφέροντες που θα έχουμε ζήσει.
Χειμώνας τρόπος του λέγειν γιατί ακόμα οι περισσότεροι κάνουμε μπάνια!